“Слава Україні! Героям Слава! »: Патріоти України Вивісили В Центрі Донецька Український Прапор


Пов’язане зображення

Загрузка...
Незважаючи на всі спроби країни-агресора Російської Федерації і її прихильників на протязі п’яти років «задавити», позбавити дару мови, думки, права на слово, і будь-які проукраїнські дії громадян нашої країни, українці не здаються, і більш того, успішно « наступають на змій і скорпіонів »з Кремля, паралізуючи всі їх антиукраїнські дії. Повідомляє http://www.sulaslova.pp.ua/

Зокрема, українські захисники не пропонують ні найменшого шансу російським найманцям на Донбасі завоювати нові території української держави. Однак сьогодні стало відомо про ще один резонансний випадок, який показує, що всі старання Кремля відібрати в українців країну виявляються марними.
Загрузка...

Так, як інформує replyua.net, Мова йде про сміливому вчинку справжніх патріотів України, які наважилися в самому серці окупації Росії – українському Донецьку вивісити посеред міста національний прапор України. Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» повідомила користувач Анна Рустамова. «Годину тому, на Мирному в Донецьку», – написала вона.

"Слава Україні! Героям Слава! »: Патріоти України вивісили в центрі Донецька український прапор




При цьому таку публікацію Рустамова прокоментували наступним чином: «У Мережі повідомляють, що буквально годину тому на Мирному в місті Донецьку. Однак важко повірити в це ».
Загрузка...

Немає коментарів:

На платформі Blogger.